Tiedotusv Alineet

Uutiset Blogi

Kodin remontti – 5 syytä valita nykyaikaiset ilmastointijärjestelmät

Lämmitys- ja jäähdytystekniikassa on tapahtunut hämmästyttäviä edistysaskeleita kahden viime vuosikymmenen aikana, ja ne tarjoavat enemmän vaihtoehtoja asunnonomistajalle. Nykyaikaisissa järjestelmissä on toimintoja parantavia ominaisuuksia. Jotkut loistavista vaihtoehdoista sisältävät kehittyneet lämpötilan säätimet, hienostunut kosteuden säätö, sisäänrakennettu ilmanpuhdistus ja jopa mahdollisuus ohjata järjestelmää kaukosäätimellä. Jos etsit uutta ilmastointijärjestelmää kotiisi, sinun on tiedettävä käytettävissä olevat vaihtoehdot, jotta voit tehdä parhaan ostopäätöksen. Seuraavassa on muutamia syitä, miksi tarvitset uutta ilmastointijärjestelmää.

1. Energiatehokkuus

SEER eli kausittainen energiatehokkuussuhde on hyvä syy päivittää ilmastointijärjestelmä. Energiaministeriö on asettanut uusille ilmastointilaitteille SEER -vähimmäishinnan, ja järjestelmän päivittäminen voi auttaa säästämään energiaa. Jos järjestelmäsi on yli 20 vuotta vanha, sen päivittäminen voi säästää jopa 50%. Korkea suorituskyky tai tehokkuus varmistavat, että maksat takaisin laitteille nopeasti, mikä tarkoittaa, että tekemäsi investointi on lopulta sen arvoista.

2. Lämpö ja kosteus

Kosteus vaikuttaa kehon kykyyn pysyä viileänä. Kun investoit nykyaikaiseen lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmään, voit hyötyä integroiduista ilmankuivausvaihtoehdoista. Ominaisuuden avulla voit hallita kodin kosteustasoa. Kesällä voit alentaa kosteustasoa, jolloin tunnet olosi viileäksi ja voit sulkea ilmastoinnin. Kun suljet ilmastoinnin, saat hyötyä pienemmistä sähkölaskuista, mikä tarkoittaa pitkäaikaista hyötyä.

3. Nauti etäkäytöstä

Nykyaikaisten ilmastointijärjestelmien valtava etu on etäkäyttö. Tämä on tärkeä innovaatio lämmityksessä ja jäähdytyksessä, jonka avulla käyttäjät voivat seurata komponentteja ja saada palautetta järjestelmän tilasta. Pääsy voi myös auttaa havaitsemaan, milloin laitteistossa on suuri ongelma. Kun sinulla on etäkäyttö, voit säätää lämpötiloja älypuhelimellasi tai tietokoneellasi, kun olet poissa kotoa. Tämä tarkoittaa, että voit kävellä mukavaan kotiin päivän päätteeksi.

4. Digitaaliset termostaatit

Nykyaikaisissa järjestelmissä on kehittyneet elektroniset termostaatit, jotka eroavat valtavasti vanhoista mekaanisista malleista. Uusien tyylien avulla käyttäjät voivat asettaa ja säätää lämpötiloja parhaiden tulosten saamiseksi. Nykyaikaisissa asetuksissa on ohjelmoitavat termostaatit, joiden tarkoituksena on säästää energiaa mukavuudesta tinkimättä. Voit tehdä merkittäviä säästöjä elämäntapasi tai perheaikataulusi mukaan ja voit säätää asetuksia tarpeidesi mukaan.

5. Sisäänrakennettu ilmanpuhdistus

Ilmanlaatu on erittäin tärkeä asia tänään, ja tämä on merkittävä syy siihen, miksi nykyaikaisissa ilmastointijärjestelmissä on ominaisuuksia, jotka varmistavat ilmanpuhdistuksen. Aikana, jolloin monet ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan ​​sisätiloissa, sisäilman laatu on suuri huolenaihe. Nykyaikaisissa järjestelmissä on ilmanpuhdistimet ja -puhdistimet, jotka auttavat tuottamaan puhdasta ilmaa koko kotiin.

Jos kunnostat kotiasi ja olet hankkimassa uutta ilmastointijärjestelmää, lisensoitu LVI -ammattilainen voi auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen, joten keskustele palveluntarjoajan kanssa tänään, jos tarvitset lisätietoja.