Tiedotusv Alineet

Uutiset Blogi

7 parasta Android -sovellusta, jotka miellyttävät kaikkia uintiharrastajia

Teknologia tekee ihmeitä nykypäivän uima -areenalla ja päivittää valmennuslaitteiden gadgeteja, jotka mahdollistavat uintihyökkääjien uinnin ammattimaisesti. Älypuhelimet ovat nykyään esimerkillinen tapa nostaa uinti vielä korkeammalle tasolle. Epäilemättä heidän esittelynsä puhelinmarkkinoille tekee nopeasti lausunnon uintimaailmassa. Joten mitkä ovat parhaat älypuhelinsovellukset kilpailukykyisille uintihimoille? Lue, miten voit käyttää niitä uintikykysi parantamiseen.

Uimavalmentaja Plus

Swim Coach Plus on visuaalinen työkalu, joka on erittäin tehokas uintivalmentajille. Tässä älypuhelinsovelluksessa on HD -videotallennusominaisuus, joka tarjoaa uintihyökkääjien tekniikan analyysin sekä reaaliajassa että hidastettuna. Uimarit voivat myös tallentaa harjoitustensa käännökset ja aloitukset. Tämän sovelluksen lisäominaisuuksia ovat se, että se pystyy nauhoittamaan käännöksiä ja ottamaan käyttöön leikkeiden uusintoja, ja se tarjoaa kymmenen uintireferenssin HD -videoleikettä vertailua varten.

Uimakoulusovellus

Uintituntisovellus on tallennettu esihistorialliselta ajalta, ja ensimmäinen uintitallennus on peräisin kivikauden maalauksista, jotka olivat jo olemassa seitsemäntuhatta vuotta sitten. Voit saada erilaisia ​​videoita erityyppisistä uimakilpailuista, joista olet kiinnostunut, mukaan lukien perhonen, rintauinti, vapaauinti, rintauinti jne.

Tapaa Mobile

Meet Mobilen avulla voit käyttää koko maan kilpailuja ja tavata tuloksia. Lisäksi voit hankkia tietoa, seurata tapahtumia ja seurata joitain parhaita uimareitasi. Voit jopa päästä käsiksi haluamiesi uintijoukkueiden edistymiseen ja niiden tuloksiin.

Mene uimaan

Tämä sovellus auttaa sinua uimarina tietämään, miten voit parhaiten käyttää uintiaikasi. Sovelluksen avulla pääset heti käsiksi erilaisiin uintitietoihin, uusimpiin uintiuutisiin, suoratoistettuihin uimavideoihin ja opetusvideoihin. Voit jopa liittyä muiden uimareiden kanssa ja nauttia live -keskustelusta uimisesta.

Uinti -aikani

Tämä auttaa sinua pitämään hyvässä seurassa uinti -aikataulusi. Lisäksi siinä on ominaisuus, jonka avulla voit jakaa uinti -aikataulusi perheenjäsentesi, valmentajasi, ystäviesi ja muiden uimareiden kanssa sosiaalisen verkostoitumisen alustoilla, kuten Twitterissä, Facebookissa tai sähköpostitse. Vapaa-, rinta-, selkä-, vapaauinti- ja sekauintivaihteita on tarjolla myös uimareille.

Uimaseuranta

Swim Tracker on täydellinen työkalu, joka auttaa sinua kirjautumaan uintitreeniisi. Tämän sovelluksen avulla voit helposti saavuttaa visuaalisen näkökulman harjoituslokeista syöttämään etäisyyden, vauhdin, ajan, harjoitustilastot ja uintityypin.

Freestyle -uinti

Tämä sovellus on suunniteltu erityisesti freestyle -uintilyönteihisi. Näkyvän olympialaisen Ben Titleyn kehittämä sovellus korostaa joitain parhaita vinkkejä ja temppuja sekä tekniikoita, joita suurimmat eliittiuimarit ja heidän haastattelunsa ovat esittäneet.

Monet ammattilaiset uimarit ja valmentajat käyttävät näitä sovelluksia suorituskyvyn parantamiseen. Jos haluat nostaa tasosi keskinkertaisesta tunnetuksi ammattiuimariksi, sinun on valittava parhaat sovellukset, jotka voivat toimia sinulle, ja olet varmasti matkalla uinti -asiantuntijaksi.